Her kan du finne svar på alt du lurer på om stengingen av våre sentre, medlemskapet ditt og våre tilbud nå. Det viktigste er at vi pauser medlemskapet ditt i perioden vi holder stengt, og det betyr at vi ikke tar betalt for medlemskapet før vi igjen kan åpne dørene.

Oppdatert 26.november

MEDLEMSKAP
Hva skjer med medlemskapet mitt nå?
Vi pauser medlemskapet ditt i tiden vi holder sentrene stengt. Det betyr at vi ikke tar betalt for medlemskapet før vi igjen kan åpne dørene. Dette gjør vi automatisk, du trenger ikke foreta deg noe.

Når dere pauser medlemskapet, bruker det opp mine rettigheter til å fryse?
Du trenger ikke fryse medlemskapet mens vi holder stengt, vi pauser medlemskapet ditt i perioden vi holder sentrene stengt. Det at vi pauser medlemskapet ditt går ikke utover dine rettigheter til å fryse ved senere anledning.

Kan jeg få tilbake penger eller redusere fakturaen for de ukene jeg ikke får benyttet medlemskapet mitt?
Du vil ikke få tilbake penger eller få redusert faktura, men vi pauser medlemskapet ditt i perioden vi holder sentrene stengt. Det betyr at du ikke betaler noe for medlemskapet ditt før vi åpner dørene igjen.

Jeg har fått purring på november-fakturaen. Hvorfor det?
Fakturaen som hadde forfall 1. november ble sendt ut før nedstengingen. Det er viktig at du betaler denne som vanlig, også blir du kompensert for perioden vi har stengt på neste månedsfaktura vi sender ut.


VÅRE TILBUD NÅ

Har dere online trening?
Ja, alle medlemmer av SiO Athletica har tilgang til våre mest populære gruppetimer i Mitt SiO-appen og på sio.no  Her kan du starte en treningsøkt når det passer deg. Frem til 10.desember streamer vi også gruppetimer på denne siden.

Kan vi bruke SiO Athleticas utendørsarealer, flerbrukshall eller svømmehall mens sentrene er stengt?
Nei, alle SiO Athleticas arealer er stengt, både innendørs og utendørs, inkludert svømmehall. Selv om for eksempel idrettslaget ditt har booket treningstid i flerbrukshallen, kan ikke denne benyttes nå.


KURS OG PT-TIMER

Jeg har meldt meg på kurs. Hva skjer med dette nå?
Vi vil avholde kursene når vi åpner sentrene igjen. Da vil du få ny plass på kurset du har
meldt deg på. Hvis du heller ønsker å få refundert pengene, kan du det. Da må du ta kontakt med oss via kontaktskjemaet på sio.no: https://www.sio.no/snarveier/kontakt/kontaktskjema

Jeg har kjøpt PT-timer. Vil jeg miste disse nå?
PT-timer du allerede har betalt for vil du kunne benytte deg av så fort vi åpner igjen. Du kan også bruke timene på å trene med en PT utendørs.


ANDRE SPØRSMÅL

Jeg glemte noe på senteret sist jeg trente, kan jeg komme innom for å hente det?
Nei, alle våre sentre er stengt og du kan dessverre ikke få hentet dette før vi åpner igjen.