Her kan du finne svar på alt du lurer på om gjenåpningen av våre sentre, medlemskapet ditt og våre tilbud nå. Det viktigste er at vi pauset medlemskapet ditt i perioden vi holdt stengt, og det betyr at vi ikke tok betalt for medlemskapet. Når dørene åpner 26.mai begynner vi igjen å fakturere for medlemskapet ditt.

Oppdatert 23. mai

MEDLEMSKAP
Hva skjer med medlemskapet mitt ved gjenåpning 26.mai?
Medlemskapet ditt aktiveres igjen fra og med 26.mai, men du kan booke trening nå.

Hva skjer med betaling?
For deg som har vært medlem fra før november, kompenserer vi for de stengte dagene i november, Mer detaljert informasjon om din betaling kommer nærmere fakturering.

Når dere pauset medlemskapet, bruker det opp mine rettigheter til å fryse?
Du trengte ikke fryse medlemskapet mens vi holdt stengt. Det at vi pauset medlemskapet ditt gikk ikke utover dine rettigheter til å fryse ved senere anledning.

Hvis jeg ikke ønsker å begynne å trene, men heller vil fryse medlemskapet, hva gjør jeg?
Du har fremdeles frysrettighetene ivaretatt. frysing av medlemskapet kan du gjøre på Min side.VÅRE TILBUD NÅ

Har dere gruppetimetilbud?
Det er forbud mot innendørs gruppetimer, men vi setter opp et gruppetilbud utendørs.

Har dere online trening?

Ja, alle medlemmer av SiO Athletica har tilgang til våre mest populære gruppetimer i Mitt SiO-appen og på sio.no  Her kan du starte en treningsøkt når det passer deg.

Er tennis- og squashbaner åpne?
medlemmer av SiO Athletica kan booke tennisbanene. Utstyr kan ikke kjøpes eller lånes av resepsjonen. Squashbanene holdes stengt.KURS OG PT-TIMER

Vil dere avholde kurs?
Nei, innendørs gruppetrening er forbudt, og kurs går under disse forskriftene.
Hvis du ønsker å få refundert pengene fra et tidligere avlyst kurs, kan du det. Da må du ta kontakt med oss via kontaktskjemaet.

Jeg har kjøpt PT-timer. Vil jeg miste disse nå?
PT-timer du allerede har betalt for vil du kunne benytte deg av innendørs på senteret. Du kan også bruke timene på å trene med en PT utendørs.