Foreningsuka 2020

Impro Neuf

Foreningsdager med tusenvis av besøkende kan naturlig nok ikke gjennomføres under studiestarten i høst. Men frykt ikke - det kommer selvfølgelig en erstatning! 24.-30. august arrangerer vi Foreningsuka - en samling av alle foreningers infomøter og åpne treninger. 

Registrer at dere (kanskje eller definitivt) ønsker å delta på Foreningsuka her

Hva er Foreningsuka?

Foreningsuka er en samling av alle arrangementene, infomøtene og prøvetreningene Oslos studentforeninger har. I løpet av én uke - mandag til søndag, skal Oslos studenter bli presentert for det fantastiske foreningsmiljøet som finnes. Dato for Foreningsuka er mandag 24. - søndag 30. august. 

Grunnet situasjonen forventer vi at Foreningsuka blir en blanding av fysiske og digitale arrangementer. Dere må selv avgjøre om arrangementet deres skal avholdes fysisk eller digitalt, og det kan være lurt å planlegge for to eller tre scenarioer (les om hvordan dere gjør det her). 

Danseforening

I tillegg lager vi i SiO og lærestedene digitale arrangementer (streams) for å presentere foreningsmiljøene.

Hva må dere gjøre?

For å delta i Foreningsuka må dere gjøre følgende:

  1. Planlegg å avholde et eller flere arrangement under Foreningsuka hvor dere tar imot nye medlemmer/aktive
  2. Meld interesse for å delta på Foreningsuka til oss i dette skjemaet
  3. Arrangementene må helst kunne ha egne Facebook-events 
  4. Planlegg både for at arrangementene blir gjennomført digitalt og fysisk, sånn at dere har en plan uansett situasjon. Les om hvordan dere gjør det her

Hvorfor bør dere bli med på Foreningsuka?

  • De aller fleste foreningene har infomøter og lignende i semesterstart uansett. Å legge dette til Foreningsuka krever lite ekstra arbeid for dere.
  • Arrangementet deres havner i et program på SiO.no.
  • Dere blir del av felles markedsføring fra SiO og lærestedene, slik at flere studenter får med seg arrangementene.
  • Jo flere foreninger som blir med på Foreningsuka, jo lettere er det for de nye studentene å finne frem til riktig forening. 
  • Vi i SiO Foreninger vil bistå med informasjon om hva som er mulig å gjennomføre, for eksempel hvor dere kan holde arrangementene deres. 
Kampsport

Hva gjør vi i SiO Foreninger?

Vi vet hvor utrolig viktig det er at de nye studentene blir presentert for foreningsmiljøet, spesielt når hverdagen er som den er nå. Det var derfor aldri noe alternativ å avlyse Foreningsdagen uten en erstatning. Vi jobber kontinuerlig med å få på plass Foreningsuka, men mye av det skjer i kulissene. Vi skal prøve å få ut informasjon til dere så snart vi har det, men det er dessverre fortsatt en del som må falle på plass før vi kan gå ut med den konkrete løsningen for hvordan arrangementene skal bli presentert. 

Om du lurer på noe kan du ta kontakt med oss på foreninger@sio.no eller sende en melding til Facebook-siden vår.