Har du vært på jakt etter studentbolig? Da kan du avslutte jakten nå, for vi har ledige studentboliger! 😌

Det er flere boligtyper som er ledige, i flere av våre studentbyer og studenthus. I boligoversikten vil du til enhver tid kunne se hvilke boliger det gjelder.

Hybelen er møblert med seng, skrivebord og klesskap.

Ledige hybler
Mange av studentboligene vi har ledige er hybler på Sogn og Kringsjå Studentby. Flere av disse er nylig rehabiliterte med god standard. Du kan velge mellom hybel som er møblert med det meste du trenger slik at det bare er å flytte rett inn (seng, skrivebod, stol og klesskap), eller umøblert hybel så du kan innrede hybelen akkurat slik du selv vil.

Hybelen har en egen bod til oppbevaring, og har du bil er det mulig å leie parkeringsplass i studentbyen. Studentbyen har flere fellesvaskerier med vaskemaskiner og tørketromler som du kan benytte deg av. Skulle du trenge hjelp til noe i hybelen din, er SiOs egen vaktmestertjeneste tilgjengelig for deg.

Og kanskje det beste? Hyblene har rimelig husleie, slik at du mer penger igjen til å bruke på morsommere ting!

I vinduskarmen er det en koselig sittebenk.

Beliggenhet
Beliggenheten nærme Sognsvann og marka og er perfekt for deg som liker en aktiv livsstil men som likevel ønsker å være kun en rask t-banetur unna byen. Sognsvann er det perfekte utgangspunktet for korte og lange turer hele året. Om sommeren er det også et fint område for bading og grilling, og på vinteren kan man stå på skøyter på isen. Men selv med marka rett utenfor døren, tar det heller ikke lang tid å komme seg til byen. T-banen fra Kringsjå tar deg til Majorstua på under 15 minutter, fra Sogn på 10 minutter. Det er også gode bussforbindelser i området, dag og natt. Fra studentbyene er det kort vei til blant annet Universitetet i Oslo, BI og Norges Idrettshøgskole.

Førsteårsstudent høsten 2020?
Vi lanserer nå et helt nytt konsept - et studenthus kun for førsteårsstudenter på Sogn Studentby! Er du førsteårsstudent kan du søke på denne boligtypen. Alle hyblene er nyoppusset sommeren 2020, og fullt møblert med det meste du trenger. Du får din egen hybel, og vil dele kjøkken og bad med 4-7 andre førsteårsstudenter, avhengig av hvilken bolig du blir tildelt. Her får du mulighet til å bli kjent med andre studenter og skape et sosialt og hyggelig fellesskap. Kanskje får du venner for livet?

Hybelen har klesskap, seng, skrivebord, stol, vegghylle, knagger og skohylle. Felleskjøkkenet har hvitevarer, kjøkkenbord og stoler samt utstyr til matlaging og renhold. For eksempel finnes tallerkener, glass, kopper, kniver, bestikk, kjeler, vaskemiddel og vaskekluter.

Søke

Hybelen har eget bad med varmekabler.
Fikk du umiddelbart lyst til å pakke kofferten og flytte inn i studentbolig? Da bør du sende inn søknaden din allerede i dag. Vi tilbyr boliger fortløpende etter hvert som boligene blir ledige 🏡

SØK BOLIG

Hvis hverken Sogn eller Kringsjå eller høres ut som noe for deg, så har vi også noen ledige boliger i andre studenthus! Følg med i boligoversikten, her kan du til enhver tid se hvilke boliger som er ledige 😊

Bildene i artikkelen viser en møblert hybel på Kringsjå Studentby med eget bad.