Vårt helsesenter på Blindern holder åpent for timer hos lege hverdager i påskeuken, onsdag 8.4 stenger vi kl. 12.45. Psykisk helse og rådgivning er i dette tidsrommet tilgjengelig på telefon og video.

Noen å snakke med
Er du bekymret for hvordan det skal bli for deg i påsken? SIO Helse er tilgjengelig for alle studenter gjennom hele påsken, inkludert helligdagene og helgen

  • Ønsker du noen å snakke med? Våre rådgivere er tilgjengelig på telefon mellom kl. 10 og 16. Ring 22853300, tastevalg 3 mellom kl. 10 og 16.
  • Har du spørsmål? Send oss en melding på Studenter spør og få raskt svar på det du lurer på fra lege, helsesykepleier, rådgiver eller psykolog

Timer hos fastlege
Trenger du time med fastlege, vi tar imot alle henvendelser som vanlig.
På grunn av korona ønsker vi av smittehensyn at den første konsultasjonen er på video. Logg inn på helsenorge.no for å bestille time eller ring oss på 22 85 33 00. I videokonsultasjonen avklarer du med fastlegen om det er behov for at du kommer inn for en undersøkelse eller prøvetaking.

Våre helsesentre

  • SiO Helse Blindern har åpent for fastlegepasienter hverdager i påskeuken frem til kl. 15.30, onsdag 8.4 stenger vi kl. 12.45. Onsdag må du møte før kl. 09.20 for drop-in.
  • SiO Helse Holbergsgate holder stengt hele påsken fra mandag 6.4 til mandag 13.4.
  • SiO Helse Blindern og Holbergsgate 21 åpner begge tirsdag 14.4. kl. 8. Velkommen tilbake da!
  • Helsesentrene i Nydalen og på Kjeller er fortsatt stengt grunnet koronaviruspandemien.

God påske fra alle oss i SiO Helse!