I disse dager hvor mange er i karantene eller isolasjon, og det generelt oppfordres til å holde seg mest mulig hjemme, er det fint å vite at SiO Helse tilbyr flere digitale tjenester.

Videotime
Vi tilbyr videotimer for de fleste av våre tjenester. Du kan få videokonsultasjon med lege, helsesykepleier, rådgiver, psykolog og psykomotrisk fysioterapuet. Videotime er som er en vanlig legetime, bare over video via appen SiO Helse eller nettleser (støttes kun av Google Chrome og Firefox).

Bestille videotime på helsenorge sine nettsider.


Digital reseptfornyelse
Dersom du bruker faste medisiner eller har vært til undersøkelse hos oss tidligere og legen din har foreskrevet behovsmedisiner til deg, kan du benytte deg av digital respeptfornyelse.

Før du bestiller reseptfornyelse er det viktig at du sjekker om du allerede har noen aktive resepter under fanen «Legemidler» på Helsenorge.no. Etter at du har bestilt kan du regne inntil fem virkedager til resepten er fornyet. Du får en melding når resepten din er klar.


Studenter Spør
I spørsmål- og svartjenesten Studenter Spør kan du lese andres spørsmål om egen helse, eller du kan stille dine egne spørsmål. SiO Helses fagpersoner som psykologer, rådgivere, leger, fysioterapeuter, tannleger og helsesykepleiere svarer på spørsmålene dine. Kanskje har du bekymringer relatert til koronaviruset, eller kanskje har du spørsmål relatert til fysisk og psykisk helse, seksualitet og seksuell helse, prevensjon, rus, studiemestring og livssituasjon - uansett, våre fagpersoner kan hjelpe deg.

Les mer om studenter spør her.

Bruk digitale tjenester fra SiO Helse