Mistenker du at du har fått koronavirusinfeksjon?

Mistenker du at du har fått koronavirusinfeksjon?
Dersom du føler deg syk, må du holde deg hjemme. Dersom du har lette luftveissymptomer bør du være hjemme inntil en dag etter at du føler deg frisk. Du trenger ikke kontakte helsevesenet for testing.

Hvis du får alvorlige symptomer, kan du ringe Oslo Kommunes korona-linje på 21 80 21 82 eller Oslo legevakt på 116 117. Dersom du ikke får kontakt med Oslo kommune, kan du ringe oss for informasjon (ikke bestille time i forbindelse med koronavirus på nett).

Hvis du er i tvil om hva du skal gjøre, ta koronasjekken her

Hvis du har luftveisinfeksjon, er forkjølet og/eller har feber skal du ikke møte i våre lokaler.

Våre tjenester
Våre helsesentre i Nydalen og på Kjeller er stengt. Blindern og Holbergsgate 21 holder åpent som vanlig. Etter retningslinjer fra Folkehelseinstituttet tar vi fra 16.mars ikke i mot pasienter fysisk hos tannlege, psykolog, rådgiver eller fysioterapeut. Tannhelsetjenesten tar i mot akutte henvendelser.  

Informasjon til deg som har time hos SiO Helse Blindern.

Videotimer
Vi tilbyr videotimer for de fleste av våre tjenester. Du kan få videokonsultasjon med lege, helsesykepleier, rådgiver, psykolog og psykomotrisk fysioterapuet.

Dersom du har en problemstillinger som er strengt nødvendig at ses på av lege, tilbyr vi timer for deg på SiO Helse Blindern og Holbergsgate 21. Timer for problemstillinger som kan vente utsettes nå for å frigjøre kapasitet i forbindelse med koronaviruset.

Smitteforebyggende tiltak i våre helsesentre
Som et smitteforebyggende tiltak innfører vi midlertidig nye hilserutiner for deg som besøker våre helsesentre. Det betyr at vi velger å ikke håndhilse når du kommer til konsultasjon. Du er fortsatt hjertelig velkommen.

Les ofte stilte spørsmål og svar her.