Våre tjenester
SiO Helse tilbyr videotimer for de fleste av våre tjenester. Du kan få videokonsultasjon med lege, helsesykepleier, rådgiver, psykolog og psykomotorisk fysioterapeut. Tannhelse er nå åpent igjen, men du må pga. covid-19-pandemien ta kontakt per telefon for timebestilling (online timebestilling er stengt).

På grunn av den pågående covid-19-pandemien vil legen først snakke med deg på video.Videotime bestiller du på helsenorge.no.  I videotimen vil legen ofte løse det du tar kontakt for. Dersom legen vurderer at du også skal inn til en klinisk undersøkelse, så avtaler du det med legen som setter opp en ny time for deg.

Hjelp oss med å redusere smitte
Det er kun de med avtale hos SiO Helse og som ikke har feber eller tegn på luftveisinfeksjon, som kan møte i våre lokaler. Vi ber deg vennligst om å vaske hender eller bruke hånddesinfeksjon, holde avstand og møte presis til timen (slik at vi unngår mange i venterommet samtidig).

Informasjon til deg som har time hos SiO Helse Blindern.

Mistenker du at du har fått koronavirusinfeksjon?
Dersom du føler deg syk, må du holde deg hjemme. Dersom du har lette luftveissymptomer bør du være hjemme minst én dag etter at du føler deg frisk. Du trenger ikke kontakte helsevesenet for testing.

Hvis du får alvorlige symptomer, kan du ringe koronatelefonen til Oslo Kommune på 21 80 21 82 eller Oslo legevakt på 116 117. Dersom du ikke får kontakt med Oslo kommune, kan du ringe oss for informasjon (ikke bestill oppmøtetime i forbindelse med koronavirus).

For oppdaterte råd til befolkningen, les mer på helsenorge.no

Les ofte stilte spørsmål og svar her.