I mai 2021 åpner et splitter nytt studenthus på Blindern i Oslo, et steinkast fra UiO. Bygget får 12 etasjer og settes opp i massivtre, en byggeform som er både moderne og miljøvennlig.

Blindernveien 6

Det nye studenthuset i Blindernveien 6 vil romme 290 studentboliger. Alle leilighetene får eget kjøkken og bad. I tillegg til boliger, blir det barnehage med fire avdelinger, og næringslokale i første etasje. Studenthuset får også en flott takterrasse med utsikt over Marienlyst, og eget sykkelverksted.

Beliggenheten er helt unik
De nye studentboligene får Universitetet i Oslo som nærmeste nabo og det er gangavstand til Politihøyskolen, Musikkhøgskolen, Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, Barrat Due musikkinstitutt og Menighetsfakultetet.

Miljøvennlig massivtre
Å bygge i massivtre er annerledes enn å sette opp bygninger i betong. Store massivtre-elementer løftes inn med kran og monteres på hverandre. Ytterveggene blir isolert med uorganisk steinull, som også fungerer som vindsperre. Et trehus «puster» og får et godt inneklima, i tillegg til å være miljøvennlig. 

Interessert?
Vi tar nå i mot søknader til dette studenthuset. Finn Blindern Studenthus i boligoversikten, og send inn søknaden din i dag!