Vi søker deg som er flink til å finne de gode historiene og vinklingene til å lage godt skriftlig innhold til våre kanaler!

Vil du bli SiOs nye skribent?

Du vil vise bredden i SiOs tilbud til studenter, og gi Oslos studenter et innblikk i hvordan SiO er en del av studentlivet i Oslo – på campus, rundt om i byen og på ulike eventer. I dag består SoMe-teamet vårt av 5 innholdsprodusenter - og vi vil styrke teamet vårt med en skribent!

Du studerer ved ett av lærestedene i Oslo som er tilknyttet SiO, du er tett på studielivet og kanskje du til og med bor i en SiO-bolig, eller trener på SiO Athletica? Du har en fleksibel hverdag, og kan påta deg oppdrag på dagtid.

Hvis du i tillegg har en god penn og er flink til å finne gode historier og kreative vinklinger – da vil vi gjerne høre fra deg!

Kvalifikasjoner

  • Forstå sosiale medier og hvordan skape innhold som skaper engasjement
  • Gode kommunikasjonsevner og journalistisk teft
  • Flink på historiefortelling og på å se de gode vinklingene
  • Innsatsvilje og gode samarbeidsevner
  • Fleksibel og effektiv
  • Selvstendig, utadvendt og uhøytidelig

Arbeidet vil være oppdragsbasert, med varierende arbeidstid og -mengde. Mange av oppdragene vil være på dagtid, men også noe på kveld og i helger. Stillingen er lønnet, og i tillegg vil du få muligheten til å benytte ulike SiO-tjenester.

Har du lyst til å bli en del av SoMe-teamet vårt?

  • Fyll ut skjemaet nedenfor
  • Løs følgende oppgave med kreativitet/snert/humor: «Hva er det beste med å studere i Oslo?»

Artikkelen skal være på maks 500 ord og illustreres med bilder. Lagre artikkelen på ønsket plattform (eks. Google Drive, Dropbox e.l.), og legg ved lenken i dette skjemaet.

Søknadsfrist: 26.januar 2020

*Husk å tillat pop-up vinduer for å se søknadsskjemaet. Dersom det ikke fungerer, prøv en annen nettleser eller åpne skjemaet her.

PS! Kanskje du allerede følger oss i sosiale medier og vet godt hva slags innhold vi deler, så er det supert! Hvis ikke, kan du sjekke ut kontoene våre her: SiOstudentliv på Facebook og SiOstudentliv på Instagram.

Studentsamskipnaden SiO leverer velferdstjenester til nærmere 70.000 studenter ved 27 utdanningsinstitusjoner i Osloregionen. SiOs tilbud skal bidra til høy studiekvalitet og lik rett til utdanning, og inkluderer blant annet studentboliger, helsetjeneste, barnehage, kafeer og idrettstilbud. SiO har ca. 600 medarbeidere og en omsetning på 1,2 mrd. NOK.