VI SETTER SAU PÅ MENYEN!

Torsdag 14. november kl 11.00 griller vi sau og lager smakfulle gyros som du kan nyte i vår oppvarmede lavvo på plassen utenfor Pilestredet 52. - Bli også med på Table Talk med tema «En haug med sau» og After sheep!



PROGRAM:

Kl 11.00:
Salg av Gyros  med grillet sauekjøtt i tortillalefse med isbergsalat, mynte, bladpersille, tomat, agurk, fetaost og syltet rødløk. Toppet med tzatziki. Kr 20

Kl 12.30-13.00:
Table Talk med tema «En haug med sau»

Kl 14.00:
After sheep, salg av gyros og god drikke



Norske fryselagre er stappfulle av sauekjøtt som står i fare for å bli kastet. Det vil SiO Mat og Drikke gjøre noe med.  
Vi har kjøpt et halvt tonn sauekjøtt som vi skal lage gode måltider av.

SiO Mat og Drikke jobber langsiktig med å redusere eget matsvinn og å inspirere til bærekraftige matvaner blant annet gjennom KUTT Matsvinn.

Torsdag 14. november får du også gode saueretter på KUTT Gourmet og Eilert spiseri på Blindern.

Visste du at torsdag 14. november også er nasjonal restedag?
- Vi oppfordrer deg til å lage noe godt av det du har i kjøleskapet og til å bruke rester.

Bli med å dele bildene av maten din med #nrk restemat #kuttmatsvinn

 

Velkommen!