Foreningsdagen_OsloMet_h2018_Beate_Linn

Betalt oppdrag: Vertskap til Foreningsdagen OsloMet

OsloMet søker en forening som kan stille med 3-4 personer under Foreningsdagen fredag 16. august. For oppdraget får foreningen 4.000 kr.

Arbeidstid

Fredag 16. august 10:00-16:00

Arbeidsoppgaver

  • Ta imot studenter, dele ut kart
  • Svare på spørsmål og informere
  • Nedrigg av Foreningsdagen
  • Eventuelt andre mindre oppgaver som må løses på Foreningsdagen

Lønn

4.000 kr for 3-4 personer.

Merk: det er kun registrerte studentforeninger på OsloMet som kan få oppdraget.

Kontakt

For spørsmål om oppdraget, ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig Linn Seime Thistel på linn.thistel@sio.no eller telefon 453 92 017.

Søknadsfrist

Kortfattet søknad med beskrivelse av foreningen, foreningens størrelse og mulighet til å garantere for personell på de overnevnte tidspunkt, samt navn på kontaktperson sendes til linn.thistel@sio.no. Merk søknaden «Vertskapsforening».

Send søknad så fort som mulig, men senest innen mandag 17. juni klokken 16.00.

 

SiO Foreninger er Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus’ kompetansesenter for studentforeninger. Ved SiOs medlemsinstitusjoner finnes det over 450 studentforeninger med tusenvis av medlemmer. SiO Foreninger bidrar til et godt læringsmiljø ved å legge til rette for studentforeninger og frivillige studentaktiviteter.SiO Foreningers målgrupper er både studentforeninger, enkeltstudenter og utdanningsinstitusjonene. Våre hovedoppgaver er å samarbeide med utdanningsinstitusjonene for å legge til rette for frivillige studentaktiviteter og studentengasjement. Vi skal støtte opp om og være med å utvikle studentforeninger og vi skal bidra til at den enkelte student kjenner til det aktivitetstilbudet som eksisterer.En viktig del av arbeidet vårt er å arrangere rekrutteringsmessen «Foreningsdagen» som finner sted både ved OsloMet og UiO i starten av høstsemesteret.