Har du vært på jakt etter studentbolig? Da kan du avslutte jakten nå, for vi har ledige studentboliger! 😌

Det er flere boligtyper som er ledige, i flere av våre studentbyer og studenthus. I boligoversikten vil du til enhver tid kunne se hvilke boliger det gjelder.

Hybelen er møblert med seng, skrivebord og klesskap.

Ledige hybler
Mange av studentboligene vi har ledige er hybler på Sogn og Kringsjå Studentby. Flere av disse er nylig rehabiliterte med god standard. Du kan velge mellom hybel som er møblert med det meste du trenger slik at det bare er å flytte rett inn (seng, skrivebod, stol og klesskap), eller umøblert hybel så du kan innrede hybelen akkurat slik du selv vil.

Hybelen har en egen bod til oppbevaring, og har du bil er det mulig å leie parkeringsplass i studentbyen. Studentbyen har flere fellesvaskerier med vaskemaskiner og tørketromler som du kan benytte deg av. Skulle du trenge hjelp til noe i hybelen din, er SiOs egen vaktmestertjeneste tilgjengelig for deg.

Og kanskje det beste? Hyblene har rimelig husleie, slik at du mer penger igjen til å bruke på morsommere ting!

I vinduskarmen er det en koselig sittebenk.

Beliggenhet
Beliggenheten nærme Sognsvann og marka og er perfekt for deg som liker en aktiv livsstil men som likevel ønsker å være kun en rask t-banetur unna byen. Sognsvann er det perfekte utgangspunktet for korte og lange turer hele året. Om sommeren er det også et fint område for bading og grilling, og på vinteren kan man stå på skøyter på isen. Men selv med marka rett utenfor døren, tar det heller ikke lang tid å komme seg til byen. T-banen fra Kringsjå tar deg til Majorstua på under 15 minutter, fra Sogn på 10 minutter. Det er også gode bussforbindelser i området, dag og natt. Fra studentbyen er det kort vei til blant annet Universitetet i Oslo, BI og Norges Idrettshøgskole.

Kringsjå Studentby
Kringsjå Studentby er en sosial og levende studentby. Som beboer på Kringsjå har du eget treningssenter på studentbyen, og vegg i vegg ligger spistedet Union864 hvor du kan møte naboene dine til pizza og noe godt i glasset. Det arrangeres jevnlig arrangementer for de som bor i studentbyen, som friluftskino, quiz-kvelder og julegrantenning. På uteområdene på studentbyen finner du mange hyggelige sitteplasser, frukthage og aktivitetsområder med blant annet utendørs treningspark og petanque-baner. Du har også lesesal og matbutikk (Kiwi) på studentbyen.

Hybelen har eget bad med varmekabler.

Sogn Studentby
Sogn er vår eldste og koseligste studentby, og ligger i rolige og grønne omgivelser. Studenene har sitt eget aktivitetshus i studentbyen (Amatøren) hvor det arrangeres konserter, quiz-kvelder med mer. Ikke langt fra studentbyen ligger SiO Athleticas største treningssenter, Athletica Domus. Det ligger en matbutikk (Rema 1000) på studentbyen, men det er også kort vei til Ullevål Stadion som har et godt utvalg butikker.

Ledige ett-roms leiligheter

Hvis du heller har lyst til å bo i en ett-roms leilighet så har vi akkurat nå åpnet opp for søking på helt nyrehabiliterte leiligheter på St.Hanshaugen Studentby. Leilighetene er lyse, fine og umøblerte med moderne kjøkken og bad med varmekabler. Disse vil stå ferdig og klare til innflytting mars 2019.

St.Hanshaugen Studentby har en super beliggenhet midt på urbane St.Hanshaugen. Her finner du massevise av hyggelige kaféer, butikker, spiseteder og et yrende uteliv. St.Hanshaugen park ligger 5 minutter unna studenthuset og er det perfekte stedet for søndagsturen eller for parkheng en varm sommerdag. Fra studentbyen er det enkelt å komme seg til nærliggende studiesteder som OsloMet, AHO og Westerdals. Muligheter for trening finner du hos Athletica Vulkan bare 5 minutter unna studentbyen.

Hvis hverken Sogn, Kringsjå eller St.Hanshaugen hørtes fristende ut, så har vi også noen ledige boliger i andre studenthus! Følg med i boligoversikten, her kan du til enhver tid se hvilke boliger som er ledige 😊 

Med god planløsning får man plass til alt man trenger.

Søke
Fikk du umiddelbart lyst til å pakke kofferten og flytte inn i studentbolig? Da bør du sende inn søknaden din allerede i dag. Vi tilbyr boliger fortløpende etter hvert som boligene blir ledige 🏡

Bildene i artikkelen viser en møblert hybel på Kringsjå Studentby med eget bad.