18. mars 2019 står studenthuset i Bjerregaards gate 21 ferdig rehabilitert med splitter nye ett- og to-romsleiligheter!

Leilighetene
De lyse, fine leilighetene er umøblerte, med moderne kjøkken og bad med varmekabler. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr og kjøleskap med fryser. 1-roms leilighetene er mellom 16 og 20m2, mens 2-roms leilighetene er mellom 30 og 32m2.

Beliggenhet
St. Hanshaugen Studentby har en super beliggenhet i et stille og rolig område midt på urbane St. Hanshaugen. På St. Hanshaugen finner du massevis av hyggelige kaféer, butikker, spisesteder og et yrende uteliv. St.Hanshaugen park ligger 5 minutter unna studenthuset og er det perfekte stedet for søndagsturen eller for parkheng en varm sommerdag.

Fra studentbyen er det enkelt å komme seg til nærliggende studiesteder som OsloMet, AHO og Westerdals. Muligheter for trening finner du hos Athletica Vulkan 5 minutter unna studentbyen.  

St. Hanshaugen Studentby
St.Hanshaugen Studentby er en hyggelig, liten studentby med et grønt, gresslagt uteområde mellom studenthusene.

Studentbyen har fellesvaskeri med vaskemaskiner og tørketromler som du kan benytte deg av. Skulle du trenge hjelp til noe i leiligheten, er SiOs egen vaktmestertjeneste tilgjengelig for deg.

Søke
Fikk du lyst til å bo i en splitter ny leilighet på St. Hanshaugen? Gå inn på boligoversikten og søk i dag! Under St. Hanshaugen Studentby vil du finne boligtypene «Umøblert 1-roms leilighet i Bjerregaardsgate 21" og "Umøblert 2-roms". 

Står du allerede på venteliste?
Dersom du allerede har søkt studentbolig og står på venteliste, kan du fortsatt søke på de nye leilighetene ved å logge deg inn på Min side og legge til denne boligtypen i søknaden din. Selv om du endrer søknaden din vil du beholde plassen din i køen. Pass på at datoen for ønsket innflytting er fremover i tid.

Fantastisk utsikt over byen fra de øverste etasjene i studenthuset!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Flere av leilighetene har fantastisk utsikt over byen