Akkurat nå har vi ledige hybler på Kringsjå og Sogn Studenby!
Søk nå!

Hybelen er møblert med seng, skrivebord og klesskap.

Hyblene
Hyblene er 10 - 19 m2, og møblerte med seng, skrivebord, stol og klesskap. Hyblene på Kringsjå har eget bad, mens på Sogn deler du bad med andre beboere. Mange av hyblene er nylig blitt rehabiliterte og har en høy standard.

Hybelen har en egen bod til oppbevaring, og har du bil er det mulig å leie parkeringsplass i studentbyen. Studentbyen har flere fellesvaskerier med vaskemaskiner og tørketromler som du kan benytte deg av. Skulle du trenge hjelp til noe i hybelen din, er SiOs egen vaktmestertjeneste tilgjengelig for deg.

Og kanskje det beste? Hyblene har rimelig husleie, slik at du mer penger igjen til å bruke på morsommere ting!

I vinduskarmen er det en koselig sittebenk.

Beliggenhet
Hyblene ligger i våre største studentbyer Kringsjå og Sogn. Beliggenheten nærme Sognsvann og marka er perfekt for deg som liker en aktiv livsstil – men som likevel ønsker å bare være en kort t-banetur unna byen. Fra studentbyen er det kort vei til blant annet Universitetet i Oslo, BI og Norges Idrettshøgskole.

Kringsjå Studentby
Kringsjå Studentby er en sosial og levende studentby, med masse muligheter for å bli kjent med nye mennesker. Det arrangeres jevnlig arrangementer for de som bor i studentbyen, som friluftskino om høsten og julegrantenning i desember. Til høsten åpner SiO Athletica treningsenter på studentbyen, og studentbyen har også en matbutikk (KIWI).

Hybelen har eget bad med varmekabler.

Sogn Studentby
Sogn er vår eldste og kanskje koseligste studentby, og ligger i rolige og grønne omgivelser. Studenene har sitt eget aktivitetshus i studentbyen (Amatøren) hvor de arrangeres konserter, quiz-kvelder med mer. Studentbyen ligger nærme Ullevål Stadion som har et godt utvalg butikker, og det ligger også en matbutikk (Rema 1000) på studentbyen.

Nærområdet
Kringsjå og Sogn ligger nært Sognsvann som er populært året rundt – ideelt for korte og lange turer, skiturer og sykling. Om sommeren er det et fint område for bading og grilling, og på vinteren kan man stå på skøyter på isen. Liker du best å trene innendørs, er det kort vei til treningssenteret Athletica Domus på Vestgrensa. 

Selv om du på disse studentbyene har naturopplevelser og marka rett utenfor døra di, så er byen aldri langt unna. T-banen fra Kringsjå tar deg til Majorstua på under 15 minutter, fra Sogn på 10 minutter. Det er også gode bussforbindelser i området, dag og natt.

Med god planløsning får man plass til alt man trenger.

Søke
Fikk du umiddelbart lyst til å pakke kofferten og flytte inn på Kringsjå eller Sogn Studentby? Da bør du gå inn på boligoversikten og sende inn søknaden din allerede i dag. Hyblene er klare for innflytting nå.

Bildene i artikkelen viser en av hyblene på Kringsjå Studentby.