Akkurat nå har vi ledige hybler på Kringsjå Studentby.
Søk nå – og flytt inn i januar!

Hybelen er møblert med seng, skrivebord og klesskap.

Hyblene
Hyblene er 13 - 16 m2, og møblerte med seng, skrivebord, stol og klesskap. Hyblene har eget bad, mens kjøkkenet deler du med andre beboere. Mange av hyblene er nylig blitt rehabiliterte og har en høy standard.

Hybelen har en egen bod til oppbevaring, og har du bil er det mulig å leie parkeringsplass i studentbyen. Studentbyen har flere fellesvaskerier med vaskemaskiner og tørketromler som du kan benytte deg av. Skulle du trenge hjelp til noe i hybelen din, er SiOs egen vaktmestertjeneste tilgjengelig for deg.

Og kanskje det beste? Hyblene har rimelig husleie, slik at du mer penger igjen til å bruke på morsommere ting!

I vinduskarmen er det en koselig sittebenk.

Beliggenhet
Hyblene ligger i vår største studentby Kringsjå. Beliggenheten nærme Sognsvann og marka er perfekt for deg som liker en aktiv livsstil – men likevel kun en kort t-banetur unna byen. Fra studentbyen er det kort vei til blant annet Universitetet i Oslo, BI og Norges Idrettshøgskole.

Kringsjå Studentby
Kringsjå Studentby er en sosial og levende studentby, med masse muligheter for å bli kjent med nye mennesker. Det arrangeres jevnlig arrangementer for de som bor i studentbyen, som friluftskino om høsten og julegrantenning i desember. På studentbyen ligger det en matbutikk (KIWI).

Hybelen har eget bad med varmekabler.

Nærområdet
Kringsjå ligger nært Sognsvann som er populært året rundt – ideelt for korte og lange turer, skiturer og sykling. Om sommeren er det et fint område for bading og grilling, og på vinteren kan man stå på skøyter på isen. Liker du best å trene innendørs, er det kort vei til treningssenteret Athletica Domus på Vestgrensa. 

Selv om du på Kringsjå Studentby har naturopplevelser og marka rett utenfor døra di, så er byen aldri langt unna. T-banen fra Kringsjå tar deg til Majorstua på under 15 minutter. Det er også gode bussforbindelser i området, dag og natt.

Søke
Fikk du umiddelbart lyst til å pakke kofferten og flytte inn på Kringsjå Studentby? Da bør du gå inn på sio.no og sende inn søknaden din allerede i dag. I boligoversikten vil du under Kringsjå Studentby finne boligtypen «Hybel, møblert med eget bad»