I mars åpner vi et helt nytt studenthus på Kringsjå Studentby med nye, flotte ett-romsleiligheter. Søk i dag!

Praktisk kjøkkenløsning

Leilighetene
Leilighetene er 19-24 m2, umøblerte, og har eget kjøkken og bad. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr og kjøleskap med fryser, og badet er flislagt med varmekabler.

Har du bil er det mulig å leie parkeringsplass i studentbyen. Studentbyen har flere fellesvaskerier med vaskemaskiner og tørketromler som du kan benytte deg av. Skulle du trenge hjelp til noe i leiligheten, er SiOs egen vaktmestertjeneste tilgjengelig for deg.

Beliggenhet
Leilighetene ligger i vår største studentby Kringsjå. Beliggenheten nærme Sognsvann og marka er perfekt for deg som liker en aktiv livsstil – men likevel kun en kort t-banetur unna byen. Fra studentbyen er det kort vei til blant annet Universitetet i Oslo, BI og Norges Idrettshøgskole.

Stue med god plass til seng

Kringsjå Studentby
Kringsjå Studentby er en sosial og levende studentby, med masse muligheter for å bli kjent med nye mennesker. Det arrangeres jevnlig arrangementer for de som bor i studentbyen, som friluftskino om høsten og julegrantenning i desember. På studentbyen ligger det en matbutikk (KIWI).

Nærområdet
Kringsjå ligger nært Sognsvann som er et populært fristed året rundt – ideelt for korte og lange turer, skiturer og sykling. Om sommeren er det et fint område for bading og grilling, og på vinteren kan man stå på skøyter på isen. Foretrekker du å trene innendørs, er det kort vei til treningssenteret Athletica Domus på Vestgrensa.  

Selv om du på Kringsjå Studentby har naturopplevelser og marka rett utenfor døra di, så er byen aldri langt unna. T-banen fra Kringsjå tar deg til Majorstua på under 15 minutter. Det er også gode bussforbindelser i området, dag og natt.

Lyst og fint bad med varmekabler

Søke
Fikk du lyst til å bo i en splitter ny leilighet på Kringsjå Studentby? Gå inn på sio.no og søk i dag! I boligoversikten vil du under Kringsjå Studentby finne boligtypen «Leilighet, umøblert 1-roms for single».

Står du allerede på venteliste?
Dersom du allerede har søkt studentbolig og står på venteliste, kan du fortsatt søke på de nye ett-roms leilighetene ved å logge deg inn på Min side og legge til denne boligtypen i søknaden din. Selv om du endrer søknaden din vil du beholde plassen din i køen. Pass på at datoen for ønsket innflytting er fremover i tid.