Lei lange KID-nummer?
Du er her:
You are here:
Boliger/Praktisk info
Lei lange KID-nummer?
Velg eFaktura eller AvtaleGiro


Som leietaker hos oss velger du om du vil motta husleiefaktura på e-post (pdf) eller på papir. Vi oppfordrer deg som kan velge faktura på e-post til å gjøre et slag for miljøet og velge bort papir! (Se unntak under)

Når du registrerer husleiebetalingen din i nettbanken, vil du automatisk få tilbud om å inngå en eFaktura-avtale eller AvtaleGiro med SiO Bolig.

• eFaktura: Med eFaktura slipper du å taste KID og kontonummer. Regningen kommer rett til din nettbank, og du må godkjenne den før den blir betalt. Bruker du eFaktura og glemmer å betale husleien din, vil du få en påminnelse om dette på SMS slik at du kan rekke å betale regningen din i tide og slipper purregebyr.

• AvtaleGiro: Nesten det samme som eFaktura, men forskjellen er at regningen belastes automatisk ved forfall dersom du har penger på konto.

Utvekslingsstudent?
Har du utenlandsk bankforbindelse som gjør det nødvendig for deg å betale regningen din personlig over disk i en norsk bank eller postkontor? Da må du fortsatt velge papirfaktura for å få en giro som banken aksepterer. Logg inn på Min side. Du velger papirfaktura ved å velge ‘Endre min kontoinformasjon’, under ‘Min økonomi’.

Sist endret: 31.10.2014

FØLG SiO PÅ

 
Facebook Instagram Twitter