Reservere vasketid og betale
Du er her:
You are here:
Boliger/Praktisk info
Reservere vasketid og betale
Du fyller vaskekortet og reserverer vasketid på Min side


Har du problemer med innloggingen? Her er noen punkter som kan løse problemet.

Vaskekort

Alle våre vaskemaskiner og tørketromler betjener du med ditt vaskekort. Dette får du når du flytter inn. Er du beboer, men har ikke fått vaskekort, kan du henvende deg til et av våre SiOsentre.

Innlogging

Logg deg inn på Min side, finn ditt vaskeri og reserver vasketid.
Har du problemer med innloggingen? Ta kontakt med et av våre SiOsentre.

Betale vask

Du logger deg på Min side og finner det vaskeriet som du skal benytte, og du får da muligheten til å overføre penger til vaskekortet ditt. Betalingsordningen er sikker og gir noen valgmuligheter for hvor mye penger du vil legge inn på din vaskekonto. Du vil kunne bruke vaskeriet umiddelbart etter at pengene er overført.

Har du betalt inn for mye på vaskekortet ditt, logg deg inn på Min side og send restbeløpet ditt fra vaskekortet til kontoen din. Det tar et døgn og overføre penger fra vaskekortet til konto. Beløpene kan returneres til din konto inntil 6 måneder fra transaksjonen. Etter den tid må de eventuelt brukes til kjøp av vaskeritjenester. Skulle du være så uheldig å miste vaskekortet ditt er det viktig at du gir oss beskjed slik at vi kan sperre kortet ditt.

Priser
Bruk av vaskemaskin eller tørketrommel koster kr 20.

Reservere vasketid 
Du kan reservere vasketid i det vaskeriet du velger å bruke. Reservasjon av vasketid kan du gjøre både på Min side og direkte i vaskeriet. Om du ikke ønsker å reservere vasketid kan du bruke tilgjengelige maskiner i vaskeriet. Det er kun vaskemaskiner som kan reserveres. Du kan, dersom du ønsker det, gå direkte i vaskeriet å starte en av de ledige maskinene uten å ha reservert på forhånd.

Reservasjonen er gyldig i 15 min etter reservert tid. Kommer du 15 min for sent til reservert vask fristilles maskinen og andre kan benytte seg av vaskemaskinen. NB! Ved ubenyttede reservasjoner blir kortet ditt belastet med kr 15,- når maskinen fristilles etter 15 min.

SMS-påminnelse fra vaskeriet
Det er nå mulig å få SMS-påminnelse om din reservasjon, eller at vaskemaskinen og/eller tørketrommelen er ferdig.
Når du starter maskinene i vaskeriet, kan du be om en påminnelse om at vaskemaskinen eller tørketrommelen er ferdig, i form av en SMS til din mobiltelefon (kun norske telefonnumre er mulig). Trykk <SMS ?> på displayet og legg deretter inn ditt mobilnummer. Neste gang du benytter kortet ditt i vaskeriet huskes nummeret. 5 minutter før maskinen er ferdig får du meldingen.

Du kan også be om varsling av reservert vasketid. Da kan du selv bestemme hvor lang tid i forveien du vil bli påminnet (inntil 24 timer) om din(e) reservasjon(er). Hvis du reserverer en periode som allerede er påbegynt, blir du ikke varslet.

SMS-varsling kan aktiviseres både i vaskeriet og på Min side. Tjenesten er gratis.

 

Sist endret: 06.10.2014

FØLG SiO PÅ

 
Facebook Instagram Twitter